[Ponycycle - den mekaniska hästen]

 
Detta måste vara världens roligaste grej!
 
Vi har skaffat en mekanisk häst till dottern (4 år), en helt fantastiskt leksak som i princip har kommit att bli hela familjens "bästa vän". Har ni hört talas om en Ponycycle innan? "Charlie", som ponnyn så vackert heter, kommer från [Ponnystallet] och är en unik mekanisk leksakhäst. Det är en leksak som ger motion (vilket jag tycker är jättebra) och bidrar till bättre balans och koordination. Dessutom är den miljövänlig då den inte drivs utav varken el eller batterier :-)
 
Det behövs bara barnets egen energi för att få hästen att röra sig framåt. Vi var väldigt förväntansfulla (särskilt dottern... och så jag, haha) när vi beställde hem denna nya kompis, första reaktionen var ändå förväntan - vi kände bara "WOW" - och folk i vårat kvarter var inte sena med att hålla med... ;-)
 
Inte nog med att det är världens kanske bästa leksak för en liten hästälskare, så är det också en riktigt fin inredninsgdetalj. Som ett stort härligt gosedjur, som man dessutom kan ta sig en ridtur på. Det blir lite utav en mer "levande" kompis. Jag menar, tänk dig att du förutom att gosa med din vän ocklså kan ta en ridtur på din kompis runt kvarteret eller i grannområdet...? :-)
 
Håll utkik hos oss på Inredningstipset, för inom kort kommer en ordentlig recension där vi med bild och text utförligt berättar om denna unika leksak!
 
 
 
Till vänster: Lillans "vänner" redo för en tur till glassbilen. Till höger: Jättefina "Charlie", den mekaniska hästen. Allas bästa vän.
Rolig glassbil... blir en rolig detalj till fredagsmyset, eller varför inte kalaset?
Kanske världens mesta häst? Hittar du bara hos [Ponnystallet.se]!

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?